יש להצטייד מראש בפחית של מי קוקוס, ללא חומר משמר וללא תוספות מלאכותיות ולקרר במקרר במשך לילה לפחות. חשוב: לא לקנות קרם קוקוס, אלא מי קוקוס.
מרכיבים:
- 50 גרם אבקת חרובים
- 1 פחית מי קוקוס, קרה מאוד
- 1-2 כפיות סטיביה
- 1 כפית וניל
אופן ההכנה:
- לפתוח את פחית מי הקוקוס ולהפריד את הקרם (שצף למעלה) מהמים (ששקעו למטה). את הקרם לשים בקערה.
- להוסיף לקרם אבקת חרובים, סטיביה ווניל.
- להקציף במקצפה חשמלית או במיקסר. הקצפת לא תעלה כמו שמנת מתוקה אבל היא תהיה אוורירית ובעלת מרקם דומה.
- לטעום ולתקן מתיקות, אם יש צורך.
- הקצפת מוכנה. אפשר להקפיא אם רוצים.