המרכז לאבחון וטיפול בסוכרת

סלט אורז ועדשים כתומות

סלט אורז ועדשים כתומותמנה מזינה ביותר, מעולה לארוחת ערב מזינה. בשלו בתחילת השבוע כוס או שתיים של אורז מלא, אחסנו במקרר ותוכלו ליהנות ממנות מהירות כל השבוע.

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את האורז ב-2 כוסות מים כ-40 דקות. להכנת הסלט אפשר להשתמש רק במחצית הכמות, ובמחצית השנייה להשתמש בסלט אחר למחרת.
  2. מבשלים את העדשים עד לרמת "אל­-דנטה" (כ-3 דקות מרגע הרתיחה) או עד לרכות לטעמכם. יש לשים לב שהעדשים לא הופכות למחית. מסננים ושוטפים במים קרים.
  3. מערבבים את העדשים עם האורז ושאר החומרים, מתבלים ומערבבים.
Exit mobile version